Nogavičke za odstranitev trde poroženele kože stopal

koža se v 10 dneh odlušči
*Trda koža se v 10 dneh odlušči
Prav vsi se soočamo s trdo kožo na stopalih. In luščiti se začne ravno v najmanj primernem času, sredi poletja!

Trda koža na podplatih namreč nastane kot posledica splošne izsušenosti kože, pogosto pa zaradi povečane obremenitve stopal, neprimerne in nezračne obutve.

Dejstvo je, da se poroženele odmrle kožne celice kopičijo na podplatih z vsakim dnem. Zato je zelo priporočljivo, da vsakih nekaj mesecev odstraniš nabrano poroženelo kožo.
nogavicke proti trdi kozi
Med uporabo teh nogavičk močan kompleks rastlinske salicilne kisline, ki se jo pridobiva iz lubja vrbe, vitamina E, žajblja, sivke, tolščaka in acerola, prodre globoko v odmrlo trdo kožo stopal in poskrbi, da se ta odlušči.

Z uporabo tega tretmaja boš:
  • v 10 dneh odstranila trdo kožo, da bodo tvoja stopala ponovno gladka in mehka,
  • s tem boš preprečila, da bi se ti koža začela nehote luščiti sredi dopusta na morju ali v toplicah,
  • stopalom pa boš povrnila lep sijoč videz, da bodo izgledala urejena, ko boš obula poletne sandale.

V kolikor si želiš stopalom povrniti lepo mehko in gladko kožo, potem ti nadvse priporočam uporabo teh posebnih nogavičk, s katerimi odstraniš poroženelo kožo stopal v vsega 10 dneh - da se ti to slučajno nehote ne zgodi ravno v času dopusta v toplicah ali na morju.
30-dnevni preizkus brez tveganja!
Vsekakor ti toplo priporočam, da preizkusiš nogavičke Exfoliating Foot Treatment, saj nimaš nobenega tveganja - v 30 dneh mi lahko vrneš prazno embalažo, v kolikor v tem času ne bi opazila sprememb in z izdelkom ne bi bila zadovoljna.