Krema za pobleditev pajkastih žil in popokanih kapilar

pajkaste žile prej in potem
Pajkaste žile hitro pobledijo - rezultat se sicer lahko razlikuje, saj je nekaj odvisno tudi od posameznikove kože.
Če se za hip ozreš na desno, boš opazila sliko, na kateri zagotovo prepoznaš nekaj, kar ni niti privlačno, niti prijetno.

In verjetno si tudi sama že občutila, v kakšni meri te lahko zaznamujejo težave, ki jih prinašajo te žile.

Samo pomisli, koliko pozornosti jim moraš posvetiti vsako poletje - in brez dvoma te na svojevrsten način opominjajo, da nisi več tako mlada.

In kar ti do sedaj ni uspelo, sem prepričan, da ti bo uspelo s tretmajem, poimenovanim Vein Vanish. Zakaj?

Posebna formula, imenovana DMI Complex® v kombinaciji s šipkovim oljem, vitaminom E, ekstraktom arnike, aloe vere, gnjiča in ostalimi sestavinami ne poskrbi le za bistveno manjšo vidnost teh neprivlačnih žil, ki ti povzročajo zadrego in te omejujejo pri izbiri garderobe, temveč obenem tudi izboljša strukturo kože.

Z uporabo tega tretmaja boš:
  • občutno zmanjšala videz popokanih kapilar in pajkastih žil, da praktično ne bodo več opazne,i
  • izboljšala strukturo prizadete kože, da bo ponovno enakomerne polti in zdravega videza,i
  • končno spet s ponosom in brez sramu razkazovala svoje lepe noge in sijoč obraz!

S trenutkom, ko boš pričela s tretmajem, bo koža na problematičnih predelih pričela postajati bolj enakomerne polti, žile pa bodo začele bledeti. Zato, če se tudi sama soočaš težavami pajkastih žil in kapilar, potem ti nadvse priporočam ta tretma.

Jožefa - Gorenja vas, 8.8.2017:

Že po prvem nanosu sem opazila spremembe. Preden sem de odločila za nakup sem si mislila. Izgibiti ne morem nič, morda pa kaj pridobim. S to kremo sem zadovoljna in priporočila bi jo tudi drugim ki imajo težave z neprijetnim žilicam.

*osebna izkušnja uporabnice

Zvonka - Slovenj Gradec, 4.9.2017:

Zadovoljna tako s kremo kot z nogavicami .....je pa trenutno ne uporabljam ,tudi zoknov ne ker je prišlo do poškodbe roke ...ko se bo rehabilitacija zaključila ,pa komaj čakam ,da lahko zopet oboje začnem uporabljat. me pa zanima ali se da pri vas kupit te zokne in kolikšna je cena. najlepša hvala lp Zvonka

*osebna izkušnja uporabnice
Pohvala
*osebna izkušnja uporabnika

Renata - Lendava, 10.06.2015:

Kremo uporabljam redno, dnevno 2 - 3 krat in opažam po treh tednih da res deluje. Popokane kapilare so se zmanjšale, oz. so manj vidne. Žile, ki so izstopale in bolele, so manj boleče. Res je, da tudi malo več počivam in pazim na telesno težo. Težave z nogami so še prisotne, vendar so se zmanjšale med drugim tudi zahvaljujoč Vein Vanish kremi in uporabi preventivnih nogavic Marvel Socks. Zato naročam danes še kremice in nogavice.

*osebna izkušnja uporabnice

*Pričakovani rezultat

Andreja - Ljubljana, 19.7.2017:

Kremo uporabljam sedaj 3 tedne točno po navodilih 2X na dan in razlika je res opazna.Desna noga je skoraj brez popokanih kapilar,leva je bolj problematična,pa vendar je vsaj za 30%procentno izboljšanje.Izgleda da pomaga tudi pri otekanju in bolečinah.V glavnem nadaljujem s tretmajem,krema je super.Želim vam še naprej uspešno poslovanje. Lep pozdrav Andreja

*osebna izkušnja uporabnice, slika je simbolična
VSEENO SE ZAVEDAJ, da se učinki in rezultati pri tebi lahko razlikujejo od učinkov in rezultatov, ki jih imam objavljene na strani. Večina uporabnikov je sicer nad tretmajem navdušenih, vendar zaradi različnih dejavnikov dopuščam možnost, da ne dosežeš želenih rezultatov. A brez skrbi, na voljo imaš:

30-dnevni preizkus brez tveganja!
Vsekakor ti toplo priporočam, da preizkusiš Vein Vanish kremo, saj nimaš nobenega tveganja - v 30 dneh mi lahko vrneš prazno tubo, v kolikor v tem času ne bi opazila sprememb in z izdelkom ne bi bila zadovoljna.