To je tretma, namenjen predelom problematičnih žil, da bodo tvoje noge spet lepe in vitalne kot v mladih letih

Ne dovoli, da bi še naprej te grde žile kazile tvoje noge ali, bog ne daj, celo obraz! V nadaljevanju izveš, kako:
  • Varno razbarvaš te žile, ki kazijo tvoje noge - s to edinstveno formulo, namenjeno izključno tretmaju problematičnih predelov žil.i
  • Povrneš koži enakomerno, sijočo polt brez žil in modric - da bodo tvoje noge ponovno tvoj ponos.i
  • Kratke hlače in krila - končno boš spet vzljubila poletje in vročino! Tvoje zapeljive noge ne bodo več ovira, prej nasprotno!
  • In še mnogo, mnogo več ti razkrivam v nadaljevanju, da boš imela ponovno lepe in vitalne noge, ki ti bodo vrnile staro življenje nazaj.
Te informacije so prepomembne, da bi jih lahko spregledala
Zato sem spodnji prispevek kljub strokovnosti za boljše razumevanje zapisal na dokaj preprost način ter vključil tudi slikovno gradivo za boljšo ponazoritev posameznih problemov. – Miha J., Ljubljana, 15. december 2020

Pozdravljena,

če so se ti na nogah pojavile pajkaste žile ali popokane kapilare, potem še predobro veš, kako močno to lahko zaznamuje tvoje življenje. A vedi, da nisi sama - s težavami žil se sooča kar polovica vseh zrelih žensk in skoraj tretjina moških.

popokane kapilare
Problematične žile
Če se za hip ozreš na desno, boš opazila sliko, na kateri zagotovo prepoznaš nekaj, kar ni niti privlačno, niti prijetno.

In verjetno si tudi sama že občutila, v kakšni meri te lahko zaznamujejo težave, ki jih prinašajo te žile.

Samo pomisli, koliko pozornosti jim moraš posvetiti vsako poletje - in brez dvoma te na svojevrsten način opominjajo, da nisi več tako mlada.

In če te estetsko te grde žile ne motijo tako zelo, da bi ukrepala, pa te bodo utrujene noge kaj hitro prepričale, da stvar le ni tako nedolžna.

A bolj kot dejstvo, da zaradi neprijetnega občutka ne boš mogla več dlje časa stati ali sedeti v istem položaju, bo nate vplivalo spoznanje, da to ni več le tvoja težava, saj z njo obremenjuješ vso svojo družino.

Si predstavljaš, da se zvečer utrujena uležeš v posteljo, a zaradi neprijetnega občutka v nogah nikakor ne moreš zaspati? In tako ponovno obremenjuješ svoje bližnje, da ti masirajo noge ter s tem sprostijo napetosti, da končno lahko zaspiš?

Da, vse to so težave s katerimi se verjetno že soočaš, ali pa je to zgolj vprašanje časa. A prav nikakršne potrebe ni, da bi trpela za tegobami teh grdih žil.

So rešitev poznale že naše babice?

Omenjene težave, ki jih prinašajo žile, niso nekaj novega. Zato ni presenetljivo, da so že naše babice poznale dve izjemni zelišči, arniko in ognjič, ki sta jim desetletja blažili tegobe povezane z žilami.

Arnika je namreč znana po tem, da v kožnem tkivu prepreči krvni zastoj in pospeši vsrkanje zunajžilne krvi.i Po drugi strani pa se ognjič uporablja predvsem za blaženje modric, opeklin, preležanin ter razširjenih ven na nogah.i

A problem je, da si iz teh rastlin danes le malokdo zna pripraviti ustrezen pripravek...

In glede na dejstvo, da je znanost v zadnjih desetletjih zelo napredovala, je bilo veliko pozornosti posvečene tudi tretmaju predelov problematičnih žil.

In tako so ti danes na voljo številne kreme in pripomočki, ki blažijo zgoraj omenjene težave - sam pa bi tu izpostavil predvsem enega:

Gre namreč za tretma, ki je sestavljen iz kreme, ki poleg arnike in ognjiča vsebuje še 4 druge aktivne učinkovine ter ostale potrebne sestavine, ki skupaj s preventivnimi kompresijskimi nogavicami Marvel Socks tvorijo popoln tretma prizadetih mest.

Predstavljam ti: POPOLN TRETMA predelov pajkastih žil in popokanih kapilar!

Ne dvomim, da si preizkusila že številne stvari, vse z namenom, da bi se znebila teh obremenjujočih težav, ki te ne omejujejo le pri izbiri garderobe, temveč vplivajo tudi na tvoje vsakdanje življenje.

In kar ti do sedaj ni uspelo, sem prepričan, da ti bo uspelo s to presenetljivo učinkovito kremo, poimenovano Vein Vanish. Zakaj?

pajkaste žile prej in potem
Pajkaste žile hitro pobledijo - rezultat se sicer lahko razlikuje, saj je nekaj odvisno tudi od posameznikove kože.
Angleški strokovnjaki Herbal Skin Doctor, ki imajo laboratorije v prestolnici Velike Britanije, Londonu, so namreč razvili tretma za predele pajkastih žil in popokanih kapilar, poimenovan Vein Vanish.

Posebnost te kreme je, da poleg arnike in ognjiča vsebuje še 4 aktivne sestavine ter ter ostale potrebne sestavine, ki skupaj poskrbijo, da tudi tvoje težave lahko postanejo preteklost.

Namreč - posebna formula, imenovana DMI Complex® v kombinaciji s šipkovim oljem, vitaminom E, ekstraktom arnike, aloe vere, ognjiča ter preostalih sestavin, ne poskrbi le za bistveno manjšo vidnost teh grdih žil, ki ti povzročajo tudi zadrego in te omejujejo pri izbiri garderobe, temveč obenem tudi izboljša strukturo kože.

Vein vanish krema
Z uporabo kreme Vein Vanish boš:
  • občutno razbarvala popokane kapilare in pajkaste žile, da praktično ne bodo več opazne,i
  • izboljšala strukturo prizadete kože, da bo ponovno enakomerne polti in zdravega videza,i
  • da boš lahko končno spet s ponosom in brez sramu razkazovala svoje lepe noge!

Vendar je to le del sprememb, ki jih boš doživela z uporabo tega tretmaja. Se še spomniš, kako je bilo, ko so bile tvoje noge lepe in povsem vitalne? Vprašanje je le, ali boš dopustila, da se stanje le še slabša, ali pa boš ukrepala - v nadaljevanju ti predstavljam še drugo fazo tretmaja.

Uporabnice tega tretmaja ne morejo prehvaliti

Kaj resnično lahko pričakuješ od tretmaja Vein Vanish, najbolje opišejo kar uporabnice same. Spodaj si tako lahko prebereš le nekaj izmed številnih pozitivnih mnenj, ki jih prejemam vsak dan - s tem tretmajem si je v boju s težavami žil pomagalo že več kot 8.000 deklet, mamic in babic iz vse Slovenije.

Iskreno ti povem, da se najde tudi kakšna manj zadovoljna uporabnica, ki pa kasneje prizna, da kreme ni uporabljala vestno in na predpisan način in zato rezultati uporabe niso tako izraziti. Naj te to nikar ne zavede ali celo odvrne od preizkusa.

Jožefa - Gorenja vas, 8.8.2017:

Že po prvem nanosu sem opazila spremembe. Preden sem de odločila za nakup sem si mislila. Izgibiti ne morem nič, morda pa kaj pridobim. S to kremo sem zadovoljna in priporočila bi jo tudi drugim ki imajo težave z neprijetnim žilicam.

*osebna izkušnja uporabnice

Zvonka - Slovenj Gradec, 4.9.2017:

Zadovoljna tako s kremo kot z nogavicami .....je pa trenutno ne uporabljam ,tudi zoknov ne ker je prišlo do poškodbe roke ...ko se bo rehabilitacija zaključila ,pa komaj čakam ,da lahko zopet oboje začnem uporabljat. me pa zanima ali se da pri vas kupit te zokne in kolikšna je cena. najlepša hvala lp Zvonka

*osebna izkušnja uporabnice
Pohvala
*osebna izkušnja uporabnika

Renata - Lendava, 10.06.2015:

Kremo uporabljam redno, dnevno 2 - 3 krat in opažam po treh tednih da res deluje. Popokane kapilare so se zmanjšale, oz. so manj vidne. Žile, ki so izstopale in bolele, so manj boleče. Res je, da tudi malo več počivam in pazim na telesno težo. Težave z nogami so še prisotne, vendar so se zmanjšale med drugim tudi zahvaljujoč Vein Vanish kremi in uporabi preventivnih nogavic Marvel Socks. Zato naročam danes še kremice in nogavice.

*osebna izkušnja uporabnice

*Pričakovani rezultat

Andreja - Ljubljana, 19.7.2017:

Kremo uporabljam sedaj 3 tedne točno po navodilih 2X na dan in razlika je res opazna.Desna noga je skoraj brez popokanih kapilar,leva je bolj problematična,pa vendar je vsaj za 30%procentno izboljšanje.Izgleda da pomaga tudi pri otekanju in bolečinah.V glavnem nadaljujem s tretmajem,krema je super.Želim vam še naprej uspešno poslovanje. Lep pozdrav

*osebna izkušnja uporabnice, slika je simbolična

VSEENO SE ZAVEDAJ, da se, kljub splošnemu zadovoljstvu, lahko zaradi različnih dejavnikov učinki in rezultati pri tebi razlikujejo od učinkov in rezultatov opisanih zgoraj - in ravno zaradi tega ti omogočam 30-dnevni preizkus z možnostjo vračila kupnine.
*Imena strank in mnenja so resnična in nespremenjena, slike pa simbolične in so namenjene prikazu pričakovanih rezultatov.

Moja obljuba: vidne spremembe v 30 dneh, drugače vrnem denar

Nisi povsem prepričana, ali krema Vein Vanish resnično deluje, ali jo je res vredno preizkusiti?

Verjemi mi, tvoj dvom je povsem upravičen. Številni izdelki obljubljajo veliko, prinesejo pa bolj malo, kar si verjetno opazila tudi sama? In ne, Vein Vanish nikakor ni spletna potegavščina, kjer na koncu ostaneš le brez denarja.

Zakaj to pišem? Ker želim, da verjameš, da se problemov z žilami lahko znebiš. Zato sem ti pripravljen ponuditi posebno 30-dnevno garancijo na rezultat. Če ta tretma ne bi ustrezal tvoji koži in v 30 dneh ne bi opazila sprememb, mi lahko vrneš prazno tubo, jaz pa ti povrnem celotno kupnino.

Prav si prebrala. Na naslov NaTV d.o.o., Češnjevek 7, 4207 Cerklje na Gorenjskem, mi vrneš prazno tubo. Še več, želim, da tubo kreme prerežeš na pol in tako uporabiš prav vso kremo, ki je v tubi. In če v 30 dneh ne bo nikakršnih sprememb, mi vrneš prerezano tubo, jaz pa ti vrnem celotno kupnino.

O mojem korektnem poslovanju pričajo tudi sporočila kupcev, ki so si glede nakupa žal iz takšnih ali drugačnih razlogov premislili:
Sporočilo Milana:

No to kar "nakladate" ni nakladanje.
Sem spet po dolgem času srečal družbo, katera ve kaj dela in kaj hoče.
Želim Vam obilo dela in seveda kar gre poleg, predvsem pa upam, da ne izgubite kompasa.

Čestitam za popolnoma cel postopek, od nabave do vračila.
Tako vse tveganje prevzamem jaz, sama pa lahko brez strahu preizkusiš ta čudoviti tretma in se rešiš vseh tegob, ki ti jih povzročajo žile.

BREZPLAČNO: v tej posebni ponudbi prejmeš tudi kompresijske nogavice Marvel Socks, in to zastonj!

Ker vem, kako zelo so ti pomembne lepe in neboleče noge, sem se odločil, da ti v znak zaupanja podarim prav poseben izdelek.
zatekanje gležnja


Odločil sem se namreč, da ti h kremi Vein Vanish priložim tudi Marvel Socks preventivne kompresijske nogavice (bele barve) za izboljšanje prekrvavitve nog - nad njihovim delovanjem boš naravnost navdušena:
Alenka – Celje, 6.10.2017:
Tudi nogavice so super, noge mi ne zatekajo več.
Maruša – Škofja Loka, 19.7.2017:
Nogavice, ki sem jih dobila za darilo, so perfektne.
Klaudija – Gornji Grad, 22.5.2017:
Moram pa pohvalit tudi nogavice, ki mi izboljšujejo cirkulacijo krvi, hvala vam.
Posebnost teh nogavic je postopen učinek kompresije oziroma pritiska (70 DEN oziroma 12 mm Hg), ki se začne pri gležnju z maksimalno močjo in se zmanjšuje proti kolenu.

To pa je tudi razlog za boljšo cirkulacijo krvi, saj se izboljša krvni tlak, ki omogoči boljši pretok krvi do srca.i
CENA: 19,90€ BREZPLAČNO*
*v okviru te ponudbe, velja še
Preventivne nogavice
Z uporabo teh preventivnih nogavic lahko:
  • pozabiš na zatekanje nog. Tiščeči čevlji bodo v poletnih mesecih le še stvar preteklosti!i
  • izboljšaš cirkulacijo krvi, zaradi česar tvoje noge ne bodo več mrzle in otrple.i
  • zmanjšaš verjetnost pojava bolečine, ki se sicer lahko pojavi v stopalih in mečih.i

Preventivne nogavice, ki zmanjšajo morebitno zatekanje nog in bolečine v nogah, so le še pika na i tretmaju predelov pajkastih žil in popokanih kapilar. A to le v okviru te ekskluzivne ponudbe, ki si jo deležna le na tej strani v tem trenutku.

Odločitev, ki jo je
vredno sprejeti - ZDAJ

Zakaj? Ker mi v primeru, če tretma ne bi izpolnil tvojih pričakovanj, preprosto vrneš prazno tubo, jaz pa ti povrnem celotno kupnino. Še več: preventivne nogavice Marvel Socks, ki ti jih podarjam v zahvalo za tvoje zaupanje, ostanejo tebi in jih ni potrebno vrniti.

Tako nimaš popolnoma nobenega tveganja, saj boš v najslabšem primeru še vedno na boljšem - nogavice ti bodo še naprej blažile morebitno zatekanje in bolečine v nogah, brezplačno.
Časovno omejena ponudba:
Vein Vanish - 100ml, nega predela problematičnih žil
Občutno zmanjša vidnost pajkastih žil in popokanih kapilar ter koži povrne enakomerno sijočo polt.
Cena: 28,84€
Marvel Socks - preventivne, par, bele, univerzalna velikost
Izboljšajo cirkulacijo krvi ter posledično zmanjšajo verjetnost za pojav oteklin in bolečin v nogah!
Cena: 19,90€ GRATIS

Garancija na rezultat: pripada ti preizkusno 30-dnevno obdobje
Dostava in plačilo: s Pošto Slovenije v vsega 3 dneh, plačaš lahko po povzetju

SKUPAJ: 48,74€ 28,84€
Ponudba velja še: *
*Po izteku tega časa izdelek Marvel Socks ne bo več brezplačen!

Vsekakor ti predlagam, da izkoristiš zgornjo ponudbo, saj ne tvegaš ničesar - v najslabšem primeru boš še vedno na boljšem, saj ti bo koža po porabljeni tubi hvaležna, darilo pa je v vsakem primeru tvoja trajna last - tudi, če vrneš prazno tubo, darilo obdržiš - a le, če boš naročilo oddala pravočasno in si tako sploh zagotovila te čudovite preventivne kompresijske nogavice!

Torej, klikni na zgornji gumb »Klikni za naročilo« - odprla se bo naročilnica, kamor vpišeš vse potrebne podatke za naročilo, potrdilo o naročilu pa boš prejela tako po e-pošti kot SMSu. Naročilo pa lahko oddaš tudi tako, da pokličeš Matejo na 080 35 48 - z veseljem ti bo pomagala in odgovorila na vsa vprašanja, ki se ti še porajajo.

Mateja ti bo nato naročeni tretma skrbno zapakirala in odposlala s Pošto Slovenije že naslednji dan – ali po dogovoru na določen dan, če te trenutno ni doma in ti tako bolj ustreza. Naročeno plačaš šele na dan prevzema paketa - z gotovino, v večjih mestih pa so poštarji opremljeni tudi s POS terminali.

POZOR: s trenutkom, ko boš pričela s tretmajem, bo koža na problematičnih predelih pričela postajati enakomernejše polti, žile na koži pa bodo začele bledeti. A vseeno imaš možnost, da kar 30 dni tretma preizkušaš, in če z rezultati ne bi bila zadovoljna, preprosto vrneš prazno prerezano tubo!

Alternative stanejo do 1600€, Vein Vanish + Marvel Socks manj kot kosilo za dva

Številni se odločijo tudi za eno izmed sledečih plačljivih rešitev, ki pa žal cenovno niso dostopne vsakomur.

Površinska laserska terapija žilic Laserska operacija pajkastih žil Vein Vanish + Marvel Socks
Lahko postopek opraviš sama v udobju svojega doma?
Ali je postopek prijeten, brez bolečin in strahu?
Ali je cena ugodna in/ali vsaj dostopna?
Ali so rezultati zadovoljivi?
Garancija na rezultat?
Cena, ki jo boš odštela
250 €i
1600 €i
28,84 €

Kot je razvidno iz tabele se lahko poslužiš tudi estetske kirurgije. Vendar je večina posegov precej dragih, obenem pa nihče ne garantira, da se težave ne bodo ponovno pojavile.

A kot omenjeno, obstaja tudi ugodnejša rešitev - Vein Vanish krema, ki povsem varno zmanjša izraznost žil. Kremo, ki ti garantirano prinese vidne spremembe že po nekaj tednih uporabei, enostavno zjutraj in zvečer naneseš na prizadeta mesta.

Spremembe v 30 dneh!
Vsekakor ti toplo priporočam, da preizkusiš tretma Vein Vanish (klikni tukaj), saj nimaš nobenega tveganja - v 30 dneh mi lahko vrneš prazno embalažo, v kolikor v tem času ne bi opazila sprememb in z izdelkom ne bi bila zadovoljna.

Pogosta vprašanja:

»Zakaj se z uporabo Vein Vanish tako drastično zmanjša videz pajkastih žil in kapilar?«
Kreme, ki vplivajo na kožne in podkožne spremembe, vsebujejo posebej pripravljene naravne aktivne učinkovine. Vein Vanish s svojo unikatno mešanico sestavin in hitro vpojnostjo pomaga drastično zmanjšati velikost in videz žil. Izboljša strukturo kože in posledično zmanjša videz kapilar in pajkastih žil ter ti povrne lepe noge in sijoč obraz že po nekaj tednih uporabe.
Klikni za naročilo!

»Ali se bodo po prenehanju uporabe Vein Vanish težave vrnile?«
Trajne rešitve sicer ni mogoče zagotoviti, lahko pa ti povem, da so uporabniki Vein Vanish dosegli zadovoljiv učinek, saj so s kremo Vein Vanish ublažili težave na problematičnih predelih. V primerjavi z dragimi estetskimi operacijami pa je krema tudi najcenejša rešitev.

Prve 4 do 6 tedne priporočam uporabo kreme na prizadetih mestih 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer. Ko boš dosegla željeni rezultat pa je priporočljiva uporaba kreme 3 do 4-krat tedensko, da vzdržuješ ustrezno strukturo prizadete kože.
Klikni za naročilo!

»Ali je Vein Vanish zaradi vseh aktivnih učinkovin res primeren tudi za druge dele telesa?«
Strokovnjaki Herbal Skin Doctor so ustvarili mešanico sestavin s katero pridobiš videz gladke, svetle kože, vključno z Aloe Vero, šipkovim oljem, vitaminom E, arniko in ognjičem.

Tako je krema varna in dovolj nežna za uporabo tako na predelu nog kot tudi obraza.
Klikni za naročilo!

»Ali lahko Vein Vanish uporabljajo tudi moški?«
Ker pajkaste žile ne pestijo samo žensk, ampak zaradi njih trpijo tudi moški, je krema namenjena tako moškim kot ženskam. Z lepimi nogami se sedaj lahko pohvalijo tudi številni uporabniki moškega spola.
Klikni za naročilo!

»Je kreme dovolj in so rezultati res vidni že po prvi tubi?«
V posamezni tubi je 100ml posebne kreme, ki ti bo garantirano prinesla vidne spremembe že po porabljeni 1. tubi. Sodeč po odzivih tistih, ki so kremo že preizkusili, pa je za najboljši rezultat priporočeno uporabiti 2 tubi v celoti. Vsekakor lahko v 30 dneh vrneš prazno tubo, če ne bi opazila sprememb, jaz pa ti povrnem celotno kupnino.
Klikni za naročilo!

»Kakšne so sestavine kreme?«
Zaradi specifičnosti so sestavine kreme Vein Vanish zapisane v angleškem jeziku: Aqua (Purified water), Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glyceryl stearate SE, PEG-100 stearate, Spent grain wax, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice, Propylene glycol, Rosa canina (Rosehip) fruit oil, Isomerized linoleic acid, Glycerin, Caprylyl glycol, Behenic acid, Tocopheryl (Vitamin E) acetate, Citrus nobilis (Mandarin orange) peel oil, Allantoin, Arnica montana flower extract, Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Calendula officinalis flower extract, Palmitoyl tripeptide, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, CI 19140 (Yellow 5).
Klikni za naročilo!

»Kakšna je sestava preventivnih nogavic Marvel Socks?«
Bombaž (64 %), elestan (19 %), elastičen material - elastika (16 %) in poliamid (1 %)
Klikni za naročilo!
P. S.:
Kožo, ki je dovzetna za pojav popokanih kapilar in pajkastih žil je potrebno ustrezno negovati, saj se sicer lahko žile razbohotijo po celotnih nogah ali celo na obraz.

Klikni tukaj, da ta tretma naročiš še danes in si tako tudi zagotoviš brezplačne nogavice proti zatekanju in bolečini. Prej kot pričneš s tretmajem, prej se boš spopadla s to nadlogo.


* POJASNILO: učinki in rezultati uporabe izdelka se lahko razlikujejo od učinkov in rezultatov, ki jih imam objavljene na strani. Večina uporabnikov je sicer nad izdelkom navdušenih, vendar je zaradi različnih dejavnikov mogoče, da posameznik ne doseže pričakovanih rezultatov. Zato ti omogočam, da v primeru neizpolnitve pričakovanj, izdelke vrneš brez obveznosti. Prav tako so na željo strank lahko nekatera imena na strani spremenjena, slike pa simbolične in so namenjene prikazu pričakovanih rezultatov. Svoje izkušnje z uporabo izdelka mi lahko posreduješ tudi sama.