Krema za učvrstitev nagubane in povešene kože trebuha

trebuh prej in potem
Koža povešenega trebuha se hitro učvrsti - rezultat se sicer lahko razlikuje, saj je nekaj odvisno tudi od posameznikove kože.
Če si že kdaj hujšala, potem ti je še kako dobro poznan fenomen trebuha in trebušne maščobe. Ta trdovratna maščoba, zaradi katere smo pravzaprav sploh videti debeli, se kar noče in noče stopiti.

In četudi ti je uspelo stopiti trebušno maščobo, si verjetno naletela na še večji šok: sedaj je koža tvojega trebuha nagubana in povešena... izgleda, kot da bi ti trebuh ovenel! In s povsem enakim problemom se soočajo tudi vse mamice po porodu.

Vendar NIKAR ne obupaj. S tretmajem Tummy Tuck je številnim ženskam uspelo učvrstiti trebuh do te mere, da jim novo, prečudovito postavo zavidajo celo mlajše prijateljice.

Močan kompleks tropske trajnice Coleus Forskohlii, enocelične alge Chlorella vulgaris, kofeina in preostalih sestavin izdatno spodbudi obnavljanje kože ter posledično izboljša strukturo kože. V procesu regeneracije kožne celice porabljajo energijo iz podkožja. Koža, prej ohlapna in nagubana, bo postala ponovno čvrsta in napeta.

Z uporabo tega tretmaja boš:
  • učvrstila in izoblikovala kožo trebuha, ki sicer postane med hujšanjem ali po porodu ohlapna in včasih celo nagubana,i
  • izboljšala strukturo kože trebuha, da bo ponovno enakomerne polti in zdravega videza,i
  • ponovno vzljubila morje in razvajanje v toplicah, saj boš po novem lahko brez sramu oblekla tudi dvodelne kopalke!

Tretma Tummy Tuck tudi mladim mamicam po porodu omogoča, da imajo ponovno raven in napet trebuh, saj se ga aplicira na najsodobnejši način transdermalno usmerjenega delovanja, ki prinese navdušujoče rezultate. In če želiš učvrstiti trebuh, potem ti ta tretma nadvse priporočam!

Suzana - Selnica ob Dravi, 3.10.2017:

Krema je super izdelek, pa čeprav sem kateri dan enkrat izpustila redno uporabo, sem dosegla željen rezultat. In naj se omenim nogavice za noge, tu sem bila pa zelo zelo presenečena kakšen učinek imajo. Res super zadeva.

Z nobenim izdelkom ni bilo kakšnih alergij ali neželenih učinkov. Skratka vse super in hvala za nasvete, ki sem jih prebrala v vašem obveščanju in ponudbi izdelkov.

Nekaj sem vas priporočila naprej tudi prijateljicam in upam, da se katera tudi odloči za nakup vaših izdelkov.

*osebna izkušnja uporabnice

*Pričakovani rezultat

Donata - Kanal, 11.7.2017:

Mislila sem da je to pac se en reklamni cudezni nateg, ma sem bila tako obupana glede visece koze na trebuhu, da sem vseeno narocila kremo.

Krema je zares cudezna in sem resnicno navdusena. Koza se je krasno opomogla in nic vec ne visi. S kilazo nisem imela tezav, tako da ne vem, ali se je kaj trebuh zmanjsal. Koza pa je mehka, voljna, napeta in gladka. Prosto neverjetno kaj nam raste na tem cudeznem planetu.!

Ekipi se zahvaljujem za korektno komunikacijo in skrb za narocnika. Hvalaaa!

*osebna izkušnja uporabnice, slika je simbolična
Pohvala
*osebna izkušnja uporabnice

*Pričakovani rezultat

Bojana - Murska Sobota, 22.08.2017:

Kremo Tummy tuck ocenjujemo kot kremo o kateri se lahko pogovarjam s prijateljicami in jo priporočam tudi njim, kar sem tudi naredila. Tudi one so kremo naročile saj so bile presenečene nad rezultatom katerega sem lahko pokazala.

Sem mamica dveh otrok, pri obeh nosečnostih pošteno nabila kilograme (preko 30 kg) katere sem sicer "raztopila" a je vseeno ostalo vidno tam kjer sem si najmanj želela, in to je okrog trebuha.

Kremo bom uporabljala še naprej a moram priznati, da njena cena ni najbolj luštna zato čakam na primeren čas za ponovni nakup ... Hvala.

*osebna izkušnja uporabnice, slika je simbolična

Alenka - Ljubljana, 24.8.2017:

Z izdelkom sem zelo zadovoljna. Koža je bolj čvrsta. Čudež se v enem mesecu ni zgodil, je pa za neverjentno kratek čas občutno izboljšanje (sploh glede na to, da so minila že tri leta od poroda dvojčkov...).

S tretmajem bom nadaljevala, saj me zanima kakšne rezultate lahko prinese po nekaj mesecih uporabe.

*osebna izkušnja uporabnice
VSEENO SE ZAVEDAJ, da se učinki in rezultati pri tebi lahko razlikujejo od učinkov in rezultatov, ki jih imam objavljene na strani. Večina uporabnikov je sicer nad tretmajem navdušenih, vendar zaradi različnih dejavnikov dopuščam možnost, da ne dosežeš želenih rezultatov. A brez skrbi, na voljo imaš:

30-dnevni preizkus brez tveganja!
Vsekakor ti toplo priporočam, da preizkusiš Tummy Tuck kremo, saj nimaš nobenega tveganja - v 30 dneh mi lahko vrneš prazno tubo, v kolikor v tem času ne bi opazila sprememb in z izdelkom ne bi bila zadovoljna.