To je tretma,
namenjen predelom problematičnih žil,
da bodo tvoje noge spet lepe in vitalne

Ne dovoli, da bi te še naprej te neprivlačne in nič kaj prijetne žile omejevali pri izbiri garderobe in vplivale na tvojo vitalnost. V nadaljevanju izveš, kako:
 • Varno razbarvaš te žile, ki kazijo tvoje noge - da boš lahko končno spet s ponosom in brez sramu oblekla kratke hlače in krila!i
 • Izboljšaš strukturo prizadete kože in ji povrneš enakomerno polt mladostnega videza.i
 • Izboljšaš cirkulacijo krvi, da tvoje noge ne bodo več mrzle in otrple.i
 • Zmanjšaš verjetnost pojava bolečine, ki se sicer lahko pojavi v stopalih in mečih.i
 • In še mnogo, mnogo več ti razkrivam v nadaljevanju, da boš imela ponovno lepe in vitalne noge, ki ti bodo vrnile staro življenje nazaj.
Te informacije so prepomembne, da bi jih lahko spregledala
Zato sem spodnji prispevek kljub strokovnosti za boljše razumevanje zapisal na dokaj preprost način ter vključil tudi slikovno gradivo za boljšo ponazoritev posameznih problemov. – Miha J., Ljubljana, 12. september 2020

Pozdravljena,

če so se ti na nogah pojavile pajkaste žile ali popokane kapilare, potem še predobro veš, kako močno to lahko zaznamuje tvoje življenje. A vedi, da nisi sama - s težavami žil se sooča kar polovica vseh zrelih žensk in skoraj tretjina moških.

popokane kapilare
Problematične žile
Če se za hip ozreš na desno, boš opazila sliko, na kateri zagotovo prepoznaš nekaj, kar ni niti privlačno, niti prijetno.

In verjetno si tudi sama že občutila, v kakšni meri te lahko zaznamujejo težave, ki jih prinašajo te žile.

Samo pomisli, koliko pozornosti jim moraš posvetiti vsako poletje - in brez dvoma te na svojevrsten način opominjajo, da nisi več tako mlada.

In če te estetsko te grde žile ne motijo tako zelo, da bi ukrepala, pa te bodo utrujene noge kaj hitro prepričale, da stvar le ni tako nedolžna.

A bolj kot dejstvo, da zaradi neprijetnega občutka ne boš mogla več dlje časa stati ali sedeti v istem položaju, bo nate vplivalo spoznanje, da to ni več le tvoja težava, saj z njo obremenjuješ vso svojo družino.

Si predstavljaš, da se zvečer utrujena uležeš v posteljo, a zaradi neprijetnega občutka v nogah nikakor ne moreš zaspati? In tako ponovno obremenjuješ svoje bližnje, da ti masirajo noge ter s tem sprostijo napetosti, da končno lahko zaspiš?

Da, vse to so težave s katerimi se verjetno že soočaš, ali pa je to zgolj vprašanje časa. A prav nikakršne potrebe ni, da bi trpela za tegobami teh grdih žil.

POPOLN TRETMA
neprivlačnih in nič kaj prijetnih žil

Ne dvomim, da si preizkusila že številne stvari, vse z namenom, da bi se znebila teh obremenjujočih težav, ki te ne omejujejo le pri izbiri garderobe, temveč vplivajo tudi na tvoje vsakodnevno življenje.

In kar ti do sedaj ni uspelo, sem prepričan, da ti bo uspelo s to presenetljivo učinkovito kremo, poimenovano Vein Vanish. Zakaj?

pajkaste žile prej in potem
Pajkaste žile hitro pobledijo - rezultat se sicer lahko razlikuje, saj je nekaj odvisno tudi od posameznikove kože.
Angleški strokovnjaki Herbal Skin Doctor, ki imajo laboratorije v prestolnici Velike Britanije, Londonu, so namreč razvili tretma za predele pajkastih žil in popokanih kapilar, poimenovan Vein Vanish.

Posebnost te kreme je, da poleg arnike in ognjiča vsebuje še 4 aktivne sestavine ter ostale potrebne sestavine, ki skupaj poskrbijo, da tudi tvoje težave lahko postanejo preteklost.

Namreč - posebna formula, imenovana DMI Complex® v kombinaciji s šipkovim oljem, vitaminom E, ekstraktom arnike, aloe vere, ognjiča ter preostalih sestavin, ne poskrbi le za bistveno manjšo vidnost teh neprivlačnih žil, ki ti povzročajo tudi zadrego in te omejujejo pri izbiri garderobe, temveč obenem tudi izboljša strukturo prizadete kože.

Vein vanish krema
Z uporabo kreme Vein Vanish boš:
 • občutno razbarvala popokane kapilare in pajkaste žile, da praktično ne bodo več opazne,i
 • izboljšala strukturo prizadete kože, da bo ponovno enakomerne polti in mladostnega videza,i
 • da boš lahko končno spet s ponosom oblekla kratke hlače in krila, in pri tem brez sramu razkazovala svoje lepe noge!

Vendar je to le del sprememb, ki jih boš doživela z uporabo tega tretmaja. Se še spomniš, kako je bilo, ko so bile tvoje noge lepe in povsem vitalne? Vprašanje je le, ali boš dopustila, da se stanje le še slabša, ali pa boš ukrepala - v nadaljevanju ti predstavljam še drugo fazo tretmaja.

Uporabnice tega tretmaja
ne morejo prehvaliti

Kaj resnično lahko pričakuješ od tretmaja Vein Vanish, najbolje opišejo kar uporabnice same. Spodaj si tako lahko prebereš le nekaj izmed številnih pozitivnih mnenj, ki jih prejemam vsak dan - s tem tretmajem si je v boju s težavami žil v zadnjih 6 letih pomagalo že več kot 8.000 deklet, mamic in babic iz vse Slovenije.

Iskreno ti povem, da se najde tudi kakšna manj zadovoljna uporabnica, ki pa kasneje prizna, da kreme ni uporabljala vestno in na predpisan način in zato rezultati uporabe niso tako izraziti. Naj te to nikar ne zavede ali celo odvrne od preizkusa.

Jožefa - Gorenja vas, 8.8.2017:

Že po prvem nanosu sem opazila spremembe. Preden sem se odločila za nakup sem si mislila. Izgibiti ne morem nič, morda pa kaj pridobim. S to kremo sem zadovoljna in priporočila bi jo tudi drugim, ki imate težave z neprijetnimi žilicami.

*osebna izkušnja uporabnice

Slavica - Ruše, 11.10.2018:

Prejela sem vašo kremo Vein Venish in sem z njo zadovoljna. Res še niso najboljši rezultati na desni nogi, ker sem imela že 40 let plavo nogo in sedaj počasi te raspokane žilice že bledijo. V upanju, da mi bo ta krema pomagala se vam zahvaljujem. Moram pa napisati, da na levi nogi pa je že res precej boljše. Tudi s komunikacijo sem bila zelo zadovoljna. Še enkrat se vam lepo zahvaljujem, in vas lepo pozdravljam.

*osebna izkušnja uporabnice
Pohvala
*osebna izkušnja uporabnika

Renata - Lendava, 10.06.2015:

Kremo uporabljam redno, dnevno 2 - 3 krat in opažam po treh tednih da res deluje. Popokane kapilare so se zmanjšale, oz. so manj vidne. Žile, ki so izstopale in bolele, so manj boleče. Res je, da tudi malo več počivam in pazim na telesno težo. Težave z nogami so še prisotne, vendar so se zmanjšale med drugim tudi zahvaljujoč Vein Vanish kremi in uporabi preventivnih nogavic Marvel Socks. Zato naročam danes še kremice in nogavice.

*osebna izkušnja uporabnice

*Pričakovani rezultat

Andreja - Ljubljana, 19.7.2017:

Kremo uporabljam sedaj 3 tedne točno po navodilih 2X na dan in razlika je res opazna.Desna noga je skoraj brez popokanih kapilar,leva je bolj problematična,pa vendar je vsaj za 30%procentno izboljšanje.Izgleda da pomaga tudi pri otekanju in bolečinah.V glavnem nadaljujem s tretmajem,krema je super.Želim vam še naprej uspešno poslovanje. Lep pozdrav

*osebna izkušnja uporabnice, slika je simbolična

VSEENO SE ZAVEDAJ, da se, kljub splošnemu zadovoljstvu, lahko zaradi različnih dejavnikov učinki in rezultati pri tebi razlikujejo od učinkov in rezultatov opisanih zgoraj - in ravno zaradi tega ti omogočam 30-dnevni preizkus tretmaja.
*Imena strank in mnenja so resnična in nespremenjena, slike pa simbolične in so namenjene prikazu pričakovanih rezultatov.

Moja obljuba: izboljšanje v 30 dneh,
drugače ti povrnem celotno kupnino

Nisi povsem prepričana, ali krema Vein Vanish resnično deluje, ali jo je res vredno preizkusiti?

Verjemi mi, tvoj dvom je povsem upravičen. Številni izdelki obljubljajo veliko, prinesejo pa bolj malo, kar si verjetno opazila tudi sama?

Zakaj ti to pišem? Ker želim, da verjameš, da se problemov z žilami lahko znebiš. Zato sem ti pripravljen ponuditi posebno 30-dnevno garancijo na rezultat.

Če tretma ne bi ustrezal tvoji koži in v 30 dneh ne bi opazila sprememb, mi lahko brez slabe vesti na naslov NaTV d.o.o., Češnjevek 7, 4207 Cerklje na Gorenjskem, vrneš prazno tubo kreme - jaz pa ti povrnem celotno kupnino.

O mojem korektnem poslovanju pričajo tudi sporočila kupcev, ki so si glede nakupa žal iz takšnih ali drugačnih razlogov premislili:
Sporočilo Milana:

No to kar "nakladate" ni nakladanje.
Sem spet po dolgem času srečal družbo, katera ve kaj dela in kaj hoče.
Želim Vam obilo dela in seveda kar gre poleg, predvsem pa upam, da ne izgubite kompasa.

Čestitam za popolnoma cel postopek, od nabave do vračila.
Tako vse tveganje prevzamem jaz, sama pa lahko brez strahu preizkusiš ta čudoviti tretma in se rešiš vseh tegob, ki ti jih povzročajo žile.

V tej posebni ponudbi prejmeš
tudi kompresijske nogavice,
in to POPOLNOMA ZASTONJ!

Ker vem, kako zelo so ti pomembne lepe in neboleče noge, sem se odločil, da ti v znak zaupanja podarim prav poseben izdelek.
zatekanje gležnja


Odločil sem se namreč, da ti h kremi Vein Vanish priložim tudi Marvel Socks preventivne kompresijske nogavice (črne barve) za izboljšanje prekrvavitve nog.

Prepričan sem, da boš tudi ti nad njihovim delovanjem naravnost navdušena:
Albin, Trbovlje 12.10.2018:
Spoštovani, nogavice Marvel socks moram res pohvaliti, noge so resnično veliko lažje pri hoji in tudi dajejo prijeten občutek, kot tudi pri dolgem sedenju.
Alenka – Celje, 6.10.2017:
Tudi nogavice so super, noge mi ne zatekajo več.
Klaudija – Gornji Grad, 22.5.2017:
Moram pa pohvalit tudi nogavice, ki mi izboljšujejo cirkulacijo krvi, hvala vam.
Posebnost teh nogavic je postopen učinek kompresije oziroma pritiska (70 DEN oziroma 12 mm Hg), ki se začne pri gležnju z maksimalno močjo in se zmanjšuje proti kolenu.

To pa je tudi razlog za boljšo cirkulacijo krvi, saj se izboljša krvni tlak, ki omogoči boljši pretok krvi do srca.i
CENA: 19,90€ BREZPLAČNO
Preventivne nogavice
Z uporabo teh preventivnih nogavic boš:
 • ublažila zatekanje nog, da bodo tiščeči čevlji v poletnih mesecih le še stvar preteklosti;i
 • izboljšala cirkulacijo krvi, zaradi česar tvoje noge ne bodo več mrzle in otrple;i
 • zmanjšala verjetnost pojava bolečine, ki se sicer lahko pojavi v stopalih in mečih.i

Kompresijske nogavice, ki zmanjšajo morebitno zatekanje nog in bolečine v nogah, so le še pika na i tretmaju predelov pajkastih žil in popokanih kapilar. A to le v okviru te ekskluzivne ponudbe, ki si jo deležna le na tej strani v tem trenutku.

Odločitev, ki jo je
vredno sprejeti - ZDAJ

Zakaj? Ker tako zelo zaupam v učinkovitost tretmaja, da sem ti pripravljen povrniti celotno kupnino, če tretma ne bi izpolnil tvojih pričakovanj. Še več: v tem primeru kompresijske nogavice Marvel Socks, ki ti jih podarjam v zahvalo za tvoje zaupanje, ostanejo tebi in jih ni potrebno vrniti.

Tako nimaš popolnoma nobenega tveganja, saj boš v najslabšem primeru še vedno na boljšem - nogavice ti bodo še naprej blažile morebitno zatekanje in bolečine v nogah, brezplačno.
Časovno omejena ponudba:
Vein Vanish - 100ml, nega predela problematičnih žil
Občutno zmanjša vidnost pajkastih žil in popokanih kapilar ter koži povrne enakomerno sijočo polt.
Cena: 28,84€
Marvel Socks - preventivne, par, črne, univerzalna velikost
Izboljšajo cirkulacijo krvi ter posledično zmanjšajo verjetnost za pojav oteklin in bolečin v nogah!
Cena: 19,90€ GRATIS

Garancija na rezultat: pripada ti preizkusno 30-dnevno obdobje
Dostava in plačilo: s Pošto Slovenije v vsega 3 dneh, plačaš lahko po povzetju

SKUPAJ: 48,74€ 28,84€

POMEMBNO OBVESTILO: dostava paketov poteka nemoteno, navkljub situaciji.
Trenutna zaloga izdelka Vein Vanish: 16 kom. Nova dobava še ni zagotovljena.

Ponudba velja še: *
*Po izteku tega časa izdelek Marvel Socks ne bo več brezplačen!

Vsekakor ti predlagam, da izkoristiš zgornjo ponudbo, saj ne tvegaš ničesar - v najslabšem primeru boš še vedno na boljšem, saj ti bo koža po porabljeni tubi hvaležna, darilo pa je v vsakem primeru tvoja trajna last - tudi, če vrneš prazno tubo, kompresijske nogavice obdržiš - a le, če boš naročilo oddala pravočasno in si tako sploh zagotovila te čudovite nogavice!

Torej, klikni na zgornji gumb »Klikni za naročilo« - odprla se bo naročilnica, kamor vpišeš vse potrebne podatke za naročilo, potrdilo o naročilu pa boš prejela tako po e-pošti kot SMSu.

Naročeni tretma ti bom nato skrbno zapakiral in odposlal s Pošto Slovenije že naslednji dan – ali po dogovoru na določen dan, če te trenutno ni doma oziroma ti tako bolj ustreza. Naročeno plačaš šele na dan prevzema paketa - z gotovino, v večjih mestih pa so poštarji opremljeni tudi s POS terminali.

POZOR: s trenutkom, ko boš pričela s tretmajem, bo koža na problematičnih predelih pričela postajati enakomernejše polti, žile na koži pa bodo začele bledeti. A vseeno imaš možnost, da kar 30 dni tretma preizkušaš, in če z rezultati ne bi bila zadovoljna, mi preprosto vrneš prazno tubo kreme.

Alternative stanejo do 1600€,
Vein Vanish pa toliko,
kot kosilo za dva

Številni se odločijo tudi za eno izmed sledečih plačljivih rešitev, ki pa žal cenovno niso dostopne vsakomur.

Površinska laserska terapija žilic Laserska operacija pajkastih žil Vein Vanish + Marvel Socks
Lahko postopek opraviš sama v udobju svojega doma?
Ali je postopek prijeten, brez bolečin in strahu?
Ali je cena ugodna in/ali vsaj dostopna?
Ali so rezultati zadovoljivi?
Garancija na rezultat?
Cena, ki jo boš odštela
250 €i
1600 €i
28,84 €

Kot je razvidno iz tabele se lahko poslužiš tudi estetske kirurgije. Vendar je večina posegov precej dragih, obenem pa nihče ne garantira, da se težave ne bodo ponovno pojavile.

A kot omenjeno, obstaja tudi ugodnejša rešitev - Vein Vanish krema, ki povsem varno zmanjša izraznost žil. Kremo, ki ti garantirano prinese vidne spremembe že po nekaj tednih uporabei, enostavno zjutraj in zvečer naneseš na prizadeta mesta.

Spremembe v 30 dneh!
Vsekakor ti toplo priporočam, da preizkusiš tretma Vein Vanish (klikni tukaj), saj nimaš nobenega tveganja - v 30 dneh mi lahko vrneš prazno embalažo, v kolikor v tem času ne bi opazila sprememb in z izdelkom ne bi bila zadovoljna.

Pogosta vprašanja:

»Zakaj se z uporabo Vein Vanish tako drastično zmanjša videz pajkastih žil in kapilar?«
Kreme, ki vplivajo na kožne in podkožne spremembe, vsebujejo posebej pripravljene naravne aktivne učinkovine. Vein Vanish s svojo unikatno mešanico sestavin in hitro vpojnostjo pomaga drastično zmanjšati velikost in videz žil. Izboljša strukturo kože in posledično zmanjša videz kapilar in pajkastih žil ter ti povrne lepe noge in sijoč obraz že po nekaj tednih uporabe.
Klikni za naročilo!

»Ali se bodo po prenehanju uporabe Vein Vanish težave vrnile?«
Trajne rešitve sicer ni mogoče zagotoviti, lahko pa ti povem, da so uporabniki Vein Vanish dosegli zadovoljiv učinek, saj so s kremo Vein Vanish ublažili težave na problematičnih predelih. V primerjavi z dragimi estetskimi operacijami pa je krema tudi najcenejša rešitev.

Prve 4 tedne priporočam uporabo kreme na prizadetih mestih 2-krat dnevno, zjutraj in zvečer. Ko boš dosegla željeni rezultat pa je priporočljiva uporaba kreme 3 do 4-krat tedensko, da vzdržuješ ustrezno strukturo prizadete kože.
Klikni za naročilo!

»Ali je Vein Vanish zaradi vseh aktivnih učinkovin res primeren tudi za druge dele telesa?«
Strokovnjaki Herbal Skin Doctor so ustvarili mešanico sestavin s katero pridobiš videz gladke, svetle kože, ki vključuje Aloe Vero, šipkovo olje, vitaminom E, arniko in ognjič.

Krema je varna in dovolj nežna za uporabo tako na predelu nog kot tudi obraza.
Klikni za naročilo!

»Ali lahko Vein Vanish uporabljajo tudi moški?«
Ker pajkaste žile ne pestijo samo žensk, ampak zaradi njih trpijo tudi moški, je krema namenjena tako moškim kot ženskam. Z lepimi nogami se sedaj lahko pohvalijo tudi številni uporabniki moškega spola.
Klikni za naročilo!

»Je kreme dovolj in so rezultati res vidni že po prvi tubi?«
V posamezni tubi je 100ml posebne kreme, ki ti bo garantirano prinesla vidne spremembe že po porabljeni prvi tubi. Sodeč po odzivih tistih, ki so kremo že preizkusili, pa je za najboljši rezultat priporočeno uporabiti 2 tubi v celoti. Vsekakor lahko v 30 dneh vrneš prazno tubo, če krema ne bi ustrezala tvoji koži in ne bi opazila sprememb, jaz pa ti povrnem celotno kupnino.
Klikni za naročilo!

»Kakšne so sestavine kreme?«
Zaradi specifičnosti so sestavine kreme Vein Vanish zapisane v angleškem jeziku: Aqua (Purified water), Caprylic/capric triglyceride, Cetearyl alcohol, Glyceryl stearate, Glyceryl stearate SE, PEG-100 stearate, Spent grain wax, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf juice, Propylene glycol, Rosa canina (Rosehip) fruit oil, Isomerized linoleic acid, Glycerin, Caprylyl glycol, Behenic acid, Tocopheryl (Vitamin E) acetate, Citrus nobilis (Mandarin orange) peel oil, Allantoin, Arnica montana flower extract, Lavandula angustifolia (Lavender) oil, Calendula officinalis flower extract, Palmitoyl tripeptide, Limonene, Linalool, Phenoxyethanol, CI 19140 (Yellow 5).
Klikni za naročilo!

»Kakšna je sestava preventivnih nogavic Marvel Socks?«
Bombaž (64 %), elestan (19 %), elastičen material - elastika (16 %) in poliamid (1 %).
Klikni za naročilo!
P. S.:
Kožo, ki je dovzetna za pojav popokanih kapilar in pajkastih žil je potrebno ustrezno negovati, saj se sicer lahko žile razbohotijo po celotnih nogah ali celo na obraz.

Klikni tukaj, da ta tretma naročiš še danes in si tako tudi zagotoviš brezplačne nogavice proti zatekanju in bolečini. Prej kot pričneš s tretmajem, prej se boš spopadla s to nadlogo.


* POJASNILO: učinki in rezultati uporabe izdelka se lahko razlikujejo od učinkov in rezultatov, ki jih imam objavljene na strani. Večina uporabnikov je sicer nad izdelkom navdušenih, vendar je zaradi različnih dejavnikov mogoče, da posameznik ne doseže pričakovanih rezultatov. Zato ti omogočam, da v primeru neizpolnitve pričakovanj, izdelke vrneš brez obveznosti. Prav tako so na željo strank lahko nekatera imena na strani spremenjena, slike pa simbolične in so namenjene prikazu pričakovanih rezultatov. Svoje izkušnje z uporabo izdelka mi lahko posreduješ tudi sama.