Nogavičke za obnovo razpokane suhe kože stopal

suha koža na petah
*Pričakovan rezultat
Čeprav so naša stopala eden bolj izpostavljenih delov telesa, mu posvečamo premalo pozornosti. Zato ni čudno, da ima vse več ljudi težave s suho razpokano kožo na petah stopal.

Mogoče se niti ne zavedaš, a začetna težava suhe kože na stopalih lahko pripelje do resnejšega problema, ki ni le estetski – razpokane in vnete kože na petah in okoli prstov.

Zato je zelo pomembno, da je koža vselej dovolj navlažena, kar onemogoči nabiranje trde poroženele kože, s tem pa se zmanjša verjetnost za pojav bolečih razjed.

Nogavičke Intensive Foot Treatment s pomočjo aktivnih sestavin navlažijo in nahranijo kožo na stopalih. Posebna formula iz karitejevega masla, ginka, poprove mete, mandlja in vitamina E poskrbi, da se koža na tvojih stopalih zmehča ter postane gladka in lepa.

Z uporabo tega tretmaja boš:
  • navlažila in nahranila kožo, da se ustrezno obnovi, stopala pa bodo postala spet mehka in gladka,
  • hkrati pa boš zmanjšala verjetnost ponovnega kopičenja trde kože in nastanka razjed.

V kolikor si želiš stopalom povrniti lep zdrav videz, potem ti nadvse priporočam uporabo teh posebnih nogavičk, s katerimi obnoviš izsušeno kožo stopal - s tem boš onemogočila nabiranje trde poroženele kože, verjetnost za pojav bolečih razjed pa se bo bistveno zmanjšala.
30-dnevni preizkus brez tveganja!
Vsekakor ti toplo priporočam, da preizkusiš nogavičke Intensive Foot Treatment, saj nimaš nobenega tveganja - v 30 dneh mi lahko vrneš prazno embalažo, v kolikor v tem času ne bi opazila sprememb in z izdelkom ne bi bila zadovoljna.