Krema za pobleditev sončnih starostnih peg in pigmentnih lis

starostne pege prej in potem
Pege in lise hitro pobledijo - rezultat se sicer lahko razlikuje, saj je nekaj odvisno tudi od posameznikove kože.
Pege, ki so se ti pojavile v poletnih dneh, nočejo izginiti? Potem imam zate slabo in dobro novico.

Slaba novica je ta, da to najverjetneje niso poletne pegice, temveč gre za prave starostne pege, ki so odraz poškodb tvoje kože.

Čeprav starostne pege in pigmentne lise same od sebe žal ne bodo izginile, pa je dobra novica ta, da jih lahko z ustreznim tretmajem razbarvaš oziroma poblediš, da ne bodo več opazne.

Če želiš koži svojega obraza, dekolteja in rok povrniti enakomerno polt, potem ti preostane le eno: s kremo Dark Mark Erase razbarvaj starostne pege in ostale pigmentne nepravilnosti, da bo tvoja koža ponovno enakomerne polti in sijočega videza.

Dark Mark Erase je krema, ki poleg cinkovega oksida vsebuje tudi močan kompleks vitamina E, izvlečkov gornika in ostalih sestavin - ta poskrbi za degradacijo pigmenta v celicah, s čimer celice izgubijo izrazit temno rjav pigment. Tako koža postopoma pridobi enakomerno polt, starostne pege pa praktično niso več opazne.

Z uporabo tega tretmaja boš:
  • pobelila starostne pege, da praktično ne bodo več opazne, koža pa bo postala enakomerne polti in zdravega videza,i
  • zavrla kopičenje pigmenta in nastanek novih starostnih peg, saj bodo kožne celice izgubile izrazito rjav pigment,i
  • vzpostavila enakomerno zdravo polt brez lis, ki se sicer z leti pojavijo pri dobri polovici žensk,i
  • pomladila svoj izgled in dvignila samozavest!

Starostne pege niso neposredno povezane z našo starostjo. So le posledica čezmerne izpostavljenosti soncu, kar privede do poškodb kože oziroma kožnih celic, da začno kopičiti pigment. In če se želiš znebiti teh lis, zaradi katerih si mogoče videti celo starejša, potem ti nadvse priporočam uporabo Dark Mark Erase kreme.

Jožica - Novo mesto, 17.12.2017:

Pozdravljeni, komaj en teden uporabljam kremo Dark Mark Erase in moram priznati, da se že vidijo pozitivne spremembe...moje lise bledijo !!! Hvala vam za ta dober izdelek, lp

*osebna izkušnja uporabnice

*Pričakovani rezultat

Marija - Slovenj Gradec, 18.12.2017:

Uporabljala sem že veliko različnih krem, za katere so obljubljali uspeh. Imela sem veliko peg in poleg tega še nekakšne lišaje, za kar sem morala vsaj enkrat letno obiskati dermatologa, da so mi jih odstranili oz. zamrznili z dušikom.

Zato sem tudi z nezaupanjem brala ponudbo za to kremo, ki, ni ravno poceni. Ker pa je bilo obljubljeno, da če s kremo ne bom zadovoljna dobim vrnjen denar, kar mi je bilo glede na mojo pokojnino zeli pomembno.

Sedaj pa lahko rečem, da sem s kremo izjemno zadovoljna. Res še pege niso čisto svetle, a se pozna razlika. Pa ne samo to, tudi lišajev sem se že skoraj znebila. Zato bom kremo uporabljala še naprej, ker je res odlična, škoda da nisem vedela za to kremo že prej.

Pohvaliti moram tudi Matejo, ki je zelo prijazna in dostopna. Vsem uporabnicam kreme in zaposlenim želim zadovoljno in srečno 2018!

*osebna izkušnja uporabnice, slika je simbolična

Jadranka - Krško, 07.01.2018:

Sem zelo zadovoljna z kupljeno kremo Dark Mark Erase. Na kozi se pozna da so mi starostne pege manj vidljive. Po uporabi 30 dni se pozna da zgledajo veliko boljse,kot prej. Se zahvaljujem za priporoceno kremo in sem zelo vesela da sem jo kupila. Lep pozdrav

*osebna izkušnja uporabnice

*Pričakovani rezultat

Vlasta - Ljubljana, 13.01.2018:

Izdelek sem naročila preko spletne strani in je bil dostavljen izredno hitro.

Takoj sem ga začela uporabljati po navodilih, ki sem jih prejela na e-mail. Po približno treh tednih uporabe moram reči, da sem z rezultatom zelo zadovoljna! Peg je sicer zaenkrat še malo in niso še tako izrazite, vendar so se z uporabo tega izdelka precej posvetlile. Ni mi žal, da sem ga kupila! Hvala!

*osebna izkušnja uporabnice, slika je simbolična

Đuro - Maribor, 26.12.2017:

Pozdravljena Mateja, najprej vse dobro v novem letu 2018! Komunikacija in dostava je bila odlična, tukaj ni kaj dodati. Glede učinkovanja kreme še nimam dokončne ocene. Lahko pa povem, da opažam pozitivne učinke že po drugem tednu uporabe. S spoštovanjem!

*osebna izkušnja uporabnika
VSEENO SE ZAVEDAJ, da se učinki in rezultati pri tebi lahko razlikujejo od učinkov in rezultatov, ki jih imam objavljene na strani. Večina uporabnikov je sicer nad tretmajem navdušenih, vendar zaradi različnih dejavnikov dopuščam možnost, da ne dosežeš želenih rezultatov. A brez skrbi, na voljo imaš:

30-dnevni preizkus brez tveganja!
Vsekakor ti toplo priporočam, da preizkusiš Dark Mark Erase kremo, saj nimaš nobenega tveganja - v 30 dneh mi lahko vrneš prazno tubo, v kolikor v tem času ne bi opazila sprememb in z izdelkom ne bi bila zadovoljna.