Krema za učvrstitev nagubane in povešene kože trebuha

trebuh prej in potem
*Pričakovani rezultat
Če si že kdaj hujšala, potem ti je še kako dobro poznan fenomen trebuha in trebušne maščobe. Ta trdovratna maščoba, zaradi katere smo pravzaprav sploh videti debeli, se kar noče in noče stopiti.

In četudi ti je uspelo stopiti trebušno maščobo, si verjetno naletela na še večji šok: sedaj je koža tvojega trebuha nagubana in povešena... izgleda, kot da bi ti trebuh ovenel! In s povsem enakim problemom se soočajo tudi vse mamice po porodu.

Vendar NIKAR ne obupaj. S tem izjemnim tretmajem Tummy Tuck je številnim Slovenkam uspelo dobesedno učvrstiti trebuh do te mere, da jim novo, prečudovito postavo zavidajo tudi mlajše prijateljice.

Močan kompleks tropske trajnice Coleus Forskohlii, enocelične alge Chlorella vulgaris in kofeina namreč izdatno spodbudi obnavljanje kože ter posledično izboljša strukturo kože. V procesu regeneracije kožne celice porabljajo energijo iz podkožja. Koža, prej ohlapna in nagubana, bo postala ponovno čvrsta in napeta.

Z uporabo tega tretmaja boš:
  • učvrstila in izoblikovala kožo trebuha, ki sicer postane med hujšanjem ali po porodu ohlapna in včasih celo nagubana.
  • izboljšala strukturo kože trebuha, da bo ponovno enakomerne polti in zdravega videza.
  • ponovno vzljubila morje in razvajanje v toplicah, saj boš po novem lahko brez sramu oblekla tudi dvodelne kopalke!

Tretma Tummy Tuck je tako tudi mladim mamicam po porodu omogočil, da imajo ponovno raven in napet trebuh, saj se ga aplicira na najsodobnejši način transdermalno usmerjenega delovanja, ki prinese navdušujoče rezultate bistveno hitreje, kot karkoli doslej. In če se tudi sama želiš znebiti trebuha, potem ti ga nadvse priporočam!

Andreja, Kranj: »Trebuh je precej splahnel.«

S hujšanjem nikakor in nikakor nisem uspela 'izgubiti' trebuščka, zato sem se odločila, da preizkusim vaš tretma. Moram reči, da so rezultati zadovoljivi, saj je trebuh precej bolj raven in napet.


Špela, Šoštanj: »Krema je kar dobro zmanjšala moj trebuh.«

No, ne bom rekla, da imam sedaj trebuh raven in da se mi na trebuhu vidijo mišice, je pa krema kar dobro zmanjšala moj trebuh in napela kožo. Upam samo, da se bo učinek kreme še nadaljeval skupaj z dieto.

VSEENO SE ZAVEDAJ, da se učinki in rezultati pri tebi lahko razlikujejo od učinkov in rezultatov, ki jih imam objavljene na strani. Večina uporabnikov je sicer nad tretmajem navdušenih, vendar se zaradi različnih dejavnikov lahko zgodi, da ne dosežeš želenih rezultatov. Vendar imaš na voljo:

30-dnevni preizkus brez tveganja!
Vsekakor ti toplo priporočam, da preizkusiš Tummy Tuck kremo, saj nimaš nobenega tveganja - v 30 dneh mi lahko vrneš prazno tubo, v kolikor v tem času ne bi opazila sprememb in z izdelkom ne bi bila zadovoljna.